Арестуваха Цветан Цветанов! Всичко негово е придобито по престъпен начин

loading...

Това е заглавието, което бих искал да напиша смело и да не нося отговорност както не носят политиците за действията си !
Да арестуват Цветан Цветанов и имуществото да му бъде отнето и да заплати загубите причинени от него на страната ни в Страсбург !
Да бъде осъден на принудителен труд до краят на дните си !
Това е възможно в един филм за свят по-справедлив, в който паралелната държава не съществува !

Истината е, че много милиони плащаме ние заради Цветан Цветанов и неговите акции с позорни имена на скариди разни и морска храна !

Шегуваме се ние, но за тези хора не е шега, а тежка лична съдба! Николай Цонев,  Борислав Гуцанов, Стефан Пройнов , Алексей Петров и Братята Пламен и Йордан Стоянови, по-известни като Дамбовците, списъкът е дълъг и посланието е ясно „Аз мога да арестувам всекиго в страната и щом мога да арестувам тези Мъже, доказани авторитети – политици, спортисти и бизнесмени, какво може да се случи на Вас малките обикновени хора, на малкият бизнес и на всички, които имената им не са в пресата, на всички на които лицата им  са на публично разпознаваеми и социално ангажирани личности?“
Известни или не всички ние сме хора, които обичаме и скърбим, хора като вас, но след идването на ГЕРБ и когато Цветанов оглави Министерството на Вътрешните Работи и реши показно да мачка и унижава, да изпраща послания към мафията и службите в чужбина, че той е новият господар, той коли и беси по тези географски ширини! Някой от нас престанаха да бъдат нормални !

Както казва Цветан Цветанов: „ние ги извеждаме от обществото“!
Извън обществото – реалната представа за нормалност се преплита с личната трагедия, с болката и страданията и само силата на духът и едната чест и достойнство ти остават !
Само волята за справедливост те води в неравната битка когато цялата държавна машина, цялата система е срещу теб !

 

Днес политици като Цветан Цветанов обрисуваха България като безправова държава на репресии и полицейщина! В Брюксел вече знаят, че в страната ни всеки неудобен политически или икономически може да бъде арестуван, подслушван и унижаван, всеки може да бъде омаскарен по васалните правителствени медии и докато търси своята справедливост си е отишъл един живот !

Виждаме и специализираната прокуратура да арестува бизнесмени и една кметица вместо да арестува политиците по високите етажи на властта тя обвинява журналисти, които критикуват и излагат факти за корупция !

error: Content is protected !!